Augalų spalvos yra viena didžiausių gyvenimo grožybių. Žali atspalviai miškuose ir laukuose, violetiniai, geltoni ir raudoni vaisiai ar žiedai skelbia mums apie gyvybingumą, atsinaujinimą, šviežumą ir džiugina akį. Niekur kitur gyvose būtybėse nevyksta toks intensyvus oksidacijos...
PlačiauPagal ajurvedą, druska, pagrindinė sūraus skonio nešėja, yra aktyvi, karšta, sunki ir riebi. Druska atpalaiduoja įsitempusią Vatą (mažina), įaudrina karštą Pitą (didina) ir apsunkina inertišką Kapchą (didina). Druska, natrio chloridas, yra paprastas neorganinis mineralas, esminis...
PlačiauŠis sąrašas padės Jums gaminant patiekalą, kuriame dominuoja vienoks ar kitoks produktas, parinkti labiausiai derančius prieskonius. Čia nurodyti prieskoniai ne tik geriausiai tinka prie tam tikrų produktų pagal skonines savybes, bet ir padeda bei palengvina konkretaus produkto...
Plačiau