Šis patiekalas – tai greičiau lengvas užkandis, nei salotos. Dėl šiame patiekale naudojamų prieskonių derinio, lęšiai nesukelia jokių virškinimo sunkumų. Imbiero ir aitriosios paprikos aštrumas reikalingas sudėtingiems baltymams, esantiems lęšiuose, padėti suskaidyti. Čia taip...
PlačiauKlasikinis angliškas kaimiškas grūstų bulvių pyragas su įdaru. Šiaip kepamas su malta aviena ir daržovėmis, tačiau šiuo atveju pyragą įdarysime vegetariniu lęšių ir saldaus pieno varškės įdaru, kuris savo skoniu nė kiek nenusileidžia klasikiniam variantui.
PlačiauTai lyg kokie paprikų „balandėliai“, tik vietoje ryžių čia naudojami lęšiai, o paprikos, perpjautos pusiau, kepamos orkaitėje.
Plačiau“Dal makhani” – senovinis indiškas ankštinių delikatesas iš Šiaurinės Indijos, Punjab regiono. Tai yra prabangus, sotus, turtingas baltymais ir gardus, pagal klasikinį receptą – ilgai verdamas valgis. Indijoje ruošiant šį patiekalą, ankštiniai yra užmerkiami mažiausiai 8...
Plačiau