Šie sausainiai patiks tiems, kurie mėgsta vos apčiuopiamą saldų skonį – tešloje dėta labai mažai cukraus, o saldumą ir rūgštų skonį sausainiams suteikia obuoliai. Tešla užvyniojama spiralės principu, paliekant siaurus tarpelius tarp tešlos apvijų, į kuriuos kepant subėga...
PlačiauJei dieną pradėtume nuo šviežių vaisių ir daržovių sulčių, pusryčiai suteiktų ištvermės ir energijos visai dienai. Morkos tonizuoja smegenų veiklą, yra vitamino A ir kalcio šaltinis. Morkų sultys ne tik maitina organizmą, bet ir valo plaučius. Šildantis imbieras gerina...
PlačiauŠiose salotose skonį suteikia obuolys, aromatą – sezamas, o švelnumą – avokadas. Pabandykite paruošti šias salotas be druskos – toks variantas nei skoniu, nei aromatu nenusileidžia aprašytajam ir yra puikus valgis, vertinantiems natūralų produktų skonį.
PlačiauKodėl šios salotos taip vadinasi, galima suvokti, užmetus akį į ingredientų sąrašą. Jogurtas reguliuoja žarnyno veiklą ir atstato mikroflorą. Obuoliai yra vitamino C šaltinis, o juose esantis esantis pektinas palaiko virškinimo procesą. Salieras turi beveik visą B grupės...
PlačiauŠis desertas arba saldi košė – galima vadinti kaip širdis geidžia – yra gerokai skanesnė, nei galėtume įsivaizduoti. Burnočio kruopos – universalios, jos tinka tiek pagrindiniams valgiams, tiek ir desertams ruošti. Košę galite patiekti šiltą, o jei valgysite kaip desertą –...
PlačiauŠiai be galo gardžiai sriubai, kilusiai iš Indijos Bengali regiono, virti tiks tik labai gerai sunokę minkšti pomidorai. Šiame recepte naudoti įprasti raudonieji, tačiau tokią pačią ne mažiau puikią sriubą galite išvirti ir iš geltonųjų pomidorų. Obuolį rinkitės taip pat...
Plačiau