Šis želė tortas – vitaminų ir sveikatos šaltinis, čia net du trečdalius tūrio sudaro šviežiai spaustos apelsinų sultys. Tortui sustingdyti naudotas augalinės kilmės želatinas – agaras, dėl to ši želė yra tinkama vegetarams. Jei apelsinų sultys labai saldžios, galite...
PlačiauTai turbūt vienas iš lengviausių ir gaiviausių desertų, kvepiantis vidurvasariu. Drebučiams sustingdyti naudojamas augalinis želatinas – agaras. Agaro drebučiai sustingsta net jei juose naudojamas šviežias ananasas – vaisius, su kuriuo įprastas gyvulinės kilmės želatinas...
PlačiauŠie minkšti vaisiniai saldainiai stingdyti augaliniu želatinu – agaru, šiek tiek primena želė, tačiau dėl tam tikrų agaro savybių yra mažiau tąsūs, netirpsta bei išlaiko savo formą net šilumoje. Kvapnus ir lengvas vaisinis skanėstas.
Plačiau