Yra pagrindinė auksinė taisyklė, atskleidžianti geros trapios tešlos ruošimo paslaptį: nepersistenkite. Sviestas, vanduo, Jūsų rankos ir virtuvės aplinka turi būti šalti, tešlai naudokite tiek vandens, kad ji būtų minkšta, o minkykite tik tiek, kad surinktumėte tešlą į...
PlačiauŠis vasariškas desertas neišvengiamai suteiks Jums, Jūsų vaikams ir Jūsų svečiams nuostabos ir daug gerų bei linksmų emocijų. Jiems bus labai smagu gauti tokią saldžią, kvapnią ir individualiai supakuotą kriaušę. O ir pats ruošimo procesas nenuobodus bei kūrybingas. Idealus...
PlačiauŠios sultys tirštos, švelnios ir aromatingos, paruoštos iš trintų kriaušių su prieskoniais. Sultys gana greitai tamsėja, dėl to suvartokite ilgai nelaukiant.
Plačiau