Naujoviški, dar neragauti, be galo spalvingi ir lengvai virškinami manų kruopų sklindžiai gali tapti Jūsų mėgiamiausiais, juolab, kad daugiau nei pusę sklindžių masės sudaro daržovės ir jogurtas. Sklindžiai yra vegetariniai, nes kepami be kiaušinių. Jei pasiruošite iš anksto,...
PlačiauManų kruopų chalva – vienas populiariausių desertų Indijoje. Tai labai savotiškas, giliu karameliniu skoniu pasižymintis skanėstas. Pagrindinė geros chalvos ruošimo paslaptis – skrudinkite manų kruopas ant mažos ugnies labai ilgai – ne trumpiau nei 20 minučių, nuolat maišant....
PlačiauŠios lengvutės, purios ir tuščiavidurės „pagalvėlės“ su manų kruopomis yra nepakeičiamas priedas prie kasdieninių ar šventinių patiekalų kaip duona. Jei norite, galite prieš minkant tešlą į miltus įmaišyti mėgstamų prieskonių, tuomet pūstiniai bus skanūs ir kaip...
Plačiau