Minkšti ir rūgštūs rabarbarai sudaro ryškų kontrastą saldžiam ir traškiam riešutų griliažui. Rabarbarus šiame pyrage galite pakeisti kitokiais rūgščiais vaisiais, pavyzdžiui, slyvomis, juodaisiais serbentais. Pyragas yra vegetarinis, nes kepamas be kiaušinių.
PlačiauŠiame patiekale nėra naudojama cukraus, tačiau gardėsis nepaisant to yra labai saldus. Per naktį džiovinti ir cukrinti vaisiai atiduoda saldumą ir aromatą rūgštokam jogurtui, suminkštėja ir išbrinksta. Netikėtai gardus patiekalas, ypatingai tinkamas jogo pusryčiams. Beje, pagal...
PlačiauRankų darbo saldainiai visuomet žavi – niekada negali iš anksto žinoti, kokį skonį pajusi šįkart. Šie batonėliai pagaminti vos iš kelių paprastų produktų: skrudintų miltų, išvalyto lydyto sviesto, migdolų, cukraus. Nežiūrint į tai, vos vienas toks saldainis tikrai patenkins...
Plačiau