Kuo šviežesni žirneliai, kuo mažiau juose krakmolo, tuo skanesnė ši sriuba. Čia puikiai tiks ir šaldyti žirneliai. Sriubą pagal receptą yra būtina pagardinti grietine, tačiau visgi, jei grietinės naudoti nenorite, virimo pabaigoje įpilkite šaukštą citrinų sulčių.
PlačiauŠios libanietiškos salotos greičiausiai yra pats populiariausias visų Vidurio Azijos šalių „mezze“, t.y. užkandis. Originaliame klasikiniame recepte šioms salotoms naudojamos tam tikros kruopos, pasaulyje žinomos kaip „Bulgur“. „Bulgur“ gaminamos iš kviečių, vartojimui yra...
PlačiauPribloškiantis pirmasis gurkšnis ir energijos impulsas visai dienai. Viena taurė šios gaivos užtikrins visą vitamino C paros normą. Jei norite mažiau saldaus gėrimo, įpilkite daugiau vandens arba sumažinkite medaus kiekį.
Plačiau